ponedjeljak, 5. ožujka 2018.

Sinara and Kasius

My favourite villains Sinara and Kasius, the Kree (alien race) from the 5th season of Marvel's Agents of SHIELD, sketched by hand and done in Inkscape.


Ovo je crtež koji se "kuhao" veći dio veljače, iako zapravo nije postojao konkretan razlog. Ukratko, moglo je to biti gotovo i prije, ali što je, tu je, konačan uradak je ovdje.

U pitanju su Sinara i Kasius, pripadnici izvanzemaljske vrste Kree, koji se pojavljuju u petoj sezoni Marvelove serije Agents of SHIELD. Dizajn likova je odličan, kao i glumci iza maske, pa iako su glavni negativci ove sezone, vjerujem da su pokupili dosta simpatija.

I ovaj put sam prvo nacrtao skicu rukom, skenirao i završio crtež u Inkscapeu. Poze sam našao na nekakvoj stock fotografiji na internetu, a one dvije lebdeće kugle koje sam dodao su Sinarin zaštitni zrak i smrtonosno oružje kojim često i vješto barata u seriji. Kao što rekoh, ukupno mi nije trebalo puno vremena i nadam se da ubuduće neću toliko odugovlačiti.

Imam nekih novih planova za ovu godinu, ali ne smijem brzati s najavama, jer vjerojatno ću nastaviti ovako polako, korak po korak i to će se, po svemu sudeći, još mijenjati tijekom idućih tjedana. Zato, do idućeg puta i idućeg projekta!

Nema komentara:

Objavi komentar