nedjelja, 4. veljače 2018.

My Inktober 2017 book

I finally decided to finish my Inktober 2017 book. Actually,  it was just another DIY project and I made only one copy, because I wanted to make something to remember the effort I put into all the poems I wrote for each drawing. I believe it was an interesting twist to the usual Inktober challenge and I'm happy with how it all turned out.


Napokon sam završio "knjigu" za Inktober 2017 s mojim radovima i pripadajućim stihovima. Zapravo je u pitanju tek još jedan uradi-sam projekt i samo jedan primjerak za osobne potrebe, da me podsjeti na sav trud koji sam uložio u osmišljavanje lika i već spomenute stihove koji su trebali pratiti zadanu temu za svaki dan.

Kao što možete vidjeti na fotografijama, proces je bio prilično jednostavan. Crteže sa stihovima i uvodnu stranicu sam otisnuo na A5 format, za korice sam upotrijebio karton u plavoj boji, probušio rupice i povezao ih metalnom spojnicom za dokumente, te sve zajedno zalijepio užom trakom od tog istog kartona. Stranice su numerirane, s mojim logom, kao i s detaljima na koricama kako bi sve izgledalo koliko-toliko profesionalno. ;-)



Zadovoljan sam kako je ispalo i nadam se da će mi ostati kao inspiracija za neke buduće radove. Također se nadam i da ćemo se češće vidjeti ovdje u nadolazećim tjednima. Do idućeg posta! ;-)